Arrow Terug

Alucan Interieur

Voor Alucan Interieur mocht ik de huidige website in een nieuw jasje steken. Daarnaast wou hij sneller in Google gevonden worden.

Mockup of Alucan website

Het project

Nieuwe website voor Alucan Interieur

Het probleem van de vorige website was dat er geen echte "call-to-action" aanwezig was, terwijl de website van Alucan er net voor dient om mensen aan te sporen contact op te nemen. Daarom heb ik op de landingspagina een grote titel en contactknop toegevoegd, zodat het voor bezoekers direct duidelijk is wat de doelstelling van de website is.

De website was achterhaald, vooral de kleuren en foto's waren dringend aan vervanging toe. Eigenaar Luc wilde een moderne en authentieke uitstraling creƫren. Daarom heb ik voor een witte achtergrond gekozen, met als opvallende kleur: het Alucan-blauw.

Naast een moderne uitstraling was het belangrijk om de structuur en inhoud van de website te herzien, aangezien de focus van Alucan in de loop der jaren was veranderd. Bouwpakketten zijn even belangrijk geworden als maatwerk. Daarom heb ik aparte detailpagina's gemaakt voor beide diensten.

Doorheen de website is het eenvoudig om contact op te nemen of een offerte aan te vragen. Deze knoppen staan altijd op een relevante plaats. Hierdoor wordt het aantal contactopnames via de website verhoogd en wordt elke bezoeker beantwoord.

Veel bezoekers zijn ook benieuwd naar het proces dat ze moeten doorlopen om een werk te laten realiseren. Daarom heb ik een stappenplan voorzien, waarbij de toekomstige klanten kunnen zien welke processen ze zullen moeten doorlopen. Door een toepassende animatie wordt dit stappenplan nog eens extra in de schijnwerpers gezet.

Ontdek de website zelf

Een opgemaakte foto en een leuke tekst? Allemaal goed en wel, maar de volledige ervaring van de website, die krijg je pas bij het live zien op het internet. Bekijk hem in zijn volle glorie via de onderstaande link.

Bekijk de website

Interesse in dit project?

Neem contact op voor een gelijkaardig project of vrijblijvend advies voor je website.

Contacteer me