Arrow Terug

Multitech

Voor Multitech heb ik een volledig nieuwe website mogen uitbouwen, waarop alle nuttige info duidelijk terug te vinden is.

Mockup of Multitech website

Het project

Nieuwe website voor Multitech

Sam, de oprichter van Multitech, was dringend op zoek naar een website zodat zijn online zichtbaarheid werd vergroot. Multitech had nog geen huisstijl, daardoor moest ik eerst op zoek gaan naar een gepaste stijl. Uiteindelijk heb ik voor een rood-oranje-gele huisstijl gekozen, zodat Multitech echt opvalt online.

Vanaf de start van het project kreeg ik volledige carte blanche, daardoor heb ik veel werk besteed aan onderzoek naar gepaste layouts, onderzoek naar gepaste typografie en onderzoek naar een goed taalgebruik. De website moest immers zo toegankelijk mogelijk zijn.

Eenmaal de layout en stijl vastlag, kon ik - samen met Sam - gaan brainstormen over de inhoud van de website. De bedoeling van de website is om mensen te informeren en te overtuigen om te kiezen voor Multitech. Daarom is de eerste call-to-action meteen een knop om contact op te nemen. Dit heeft er ook toe geleid dat de website is ingedeeld in vier verschillende delen.

Ten eerste hebben we de homepagina, hier word kort uitgelegd hoe Multitech werkt en waar het bedrijf voor staat. Op de tweede pagina kunnen gebruikers een kijkje nemen in reeds afgeleverde projecten van Multitech. Op de derde pagina staat een opsomming met korte uitleg van alle gebruikte merken. Zo zien toekomstige klanten dat Multitech voor kwaliteit kiest. Tenslotte hebben we als vierde pagina nog eens een contact pagina die gebruikers stimuleert om contact op te nemen.

Doordat ik vanaf nul moest beginnen, heb ik meteen rekening kunnen houden met animaties, en effecten. Dit heeft er mee voor gezorgd dat de website een echte professionele afwerking heeft.

Ontdek de website zelf

Een opgemaakte foto en een leuke tekst? Allemaal goed en wel, maar de volledige ervaring van de website, die krijg je pas bij het live zien op het internet. Bekijk hem in zijn volle glorie via de onderstaande link.

Bekijk de website

Interesse in dit project?

Neem contact op voor een gelijkaardig project of vrijblijvend advies voor je website.

Contacteer me